E. info@cpmeurope.nl
click here for our form.
Sales: +31 75 65 12 620
General: +31 75 65 12 611

SERVICE MONTEUR (INTERNATIONAAL)

SERVICE MONTEUR (INTERNATIONAAL)

Als Service Engineer verricht je complexe servicewerkzaamheden aan de CPM geleverde machines. Je biedt ondersteuning en adviseert de klant bij technische problemen, voert preventief en correctief onderhoud uit aan nieuwe en bestaande installaties en zorgt voor het technisch goed functioneren van de installatie.


Functieomschrijving:
•    Je analyseert storingen m.b.v. tekeningen en schema’s, stelt diagnose vast en treft de nodige maatregelen om de storingen te verhelpen.
•    Je adviseert in overleg, de klant over de wijze van reparatie of (preventief) onderhoud; tevens het instrueren van lokale operators/klant.
•    Je voert revisie uit door gedeeltelijke of gehele vervanging of opzuivering van onderdelen.
•    Je bent incidenteel betrokken bij het installeren, opstellen, aansluiten en testen van nieuwe machines.
•    Je registreert technische wijzigingen in het servicerapport / onderhoudsdossier.

Functie-eisen:
•    MTS-opleiding, richting Algemene Operationele Techniek of werktuigbouwkunde, aangevuld met een cursus besturingstechniek.
•    Minimum 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
•    Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal; kennis van de Nederlandse en Franse taal is een pre.
•    VCA-basis
•    Om de functie met succes te kunnen vervullen ben je flexibel, pragmatisch, stressbestendig, in staat zelfstandig te werken, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
•    Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en reageert vriendelijk, adequaat en correct op vragen van klanten.

Overige informatie:
Werkzaamheden worden voornamelijk bij de klanten uitgevoerd. Kandidaat moet bereid zijn veel te reizen. In rustige tijden werkt u mee aan revisiewerkzaamheden in huis.


Ons profiel:
CPM Europe B.V., gevestigd te Zaandam, is een toonaangevende aanbieder van procesapparatuur en technische oplossingen voor de oliezaden-, diervoeder- en bio-energiemarkt. CPM ontwikkelt, produceert en verkoopt zowel systemen als afzonderlijke productie-units. Het uitgebreide pakket aan machines, waaronder maalsystemen, conditioneringssystemen en korrelpersen, wordt gebruikt bij de verwerking van bulkmaterialen in de biobrandstoffenindustrie, de productie van diervoeding, afval-recycling en energieopwekking – mondiale industrieën die sterk groeien.
CPM is een zeer succesvolle organisatie in een nichemarkt. De cultuur van de organisatie kan worden vergeleken met de cultuur van een familiebedrijf en kan daarnaast worden omschreven als internationaal, gespecialiseerd, uniek, ambitieus en gedreven. In verband met de groei en verdere ontwikkeling van de organisatie zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze operationele organisatie.

Arbeidsvoorwaarden:
-  uitstekend salaris                -  een uitdagende functie
- 27 vakantiedagen                -  50% bijdrage pensioenpremie           
- 13 ATV-dagen                    -  CAO Metalektro

Solliciteren?
Stuur je CV met brief naar fazia.hussainali@cpmeurope.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Fazia Hussainali, HR-Manager.

Lees hier onze privacy voorwaarden voor sollicitanten.

Latest news

Upcoming events

Argus Biomass 2019 - London

17 April - 19 April 2019

LIGNA 2019 - Hannover

27 May - 31 May 2019

VICTAM 2019 - Cologne

12 June - 14 June 2019

WOODEX 2019 - Moscow

3 December - 6 December 2019

Your partner in productivity
since 1883

THE SPECIALIST IN PROCESS EQUIPMENT FOR COMPOUND FEED, BIOMASS, OILSEED AND OTHER INDUSTRIES

learn more >

.

Contact us

. General: +31 75 65 12 611

. Sales: +31 75 65 12 620

CPM Europe B.V.
Rijder 2
1507 DN Zaandam
The Netherlands