join us. we are constantly looking for talented and dedicated colleagues. browse underneath through our open job opportunities.

ACCOUNTMANAGER PARTS SALES

CPM is een zeer succesvolle organisatie in een nichemarkt. De cultuur van de organisatie kan worden omschreven als internationaal, gespecialiseerd, uniek, ambitieus en gedreven. De organisatie is in ontwikkeling en groeiend. In verband met de sterke groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een Accountmanager Parts Sales.

Continue reading

EQUIPMENT SALES MANAGER (Min. 5 years’ EXPERIENCE)

Je bent als Equipment Sales Manager verantwoordelijk voor equipment sales in jouw regio. Enerzijds rechtstreeks bij klanten door je eigen inspanningen en anderzijds door de samenwerking met agenten/distributeurs. Voor hen ben je een pragmatische business partner die hen in sales begeleidt en ondersteunt. Kortom: in deze rol heb je altijd impact bij klanten. Door een gedegen technische kennis en kennis van de applicaties word je door iedereen als serieuze gesprekspartner gezien. Je werkt vanuit een sterke, commerciële visie vertaald in een goed doortimmerd sales- en accountplan. Door jouw inzet en betrokken persoonlijkheid realiseer je langdurige relaties met jouw klanten. Keer op keer ontdek je nieuwe mogelijkheden, ook bij toekomstige klanten. Je onderzoekt internationale markten, definieert trends en acquireert vervolgens succesvol. Je zult regelmatig onderweg zijn en je hebt de mogelijkheid vanuit huis te werken. Uiteraard kun je terugvallen op alle ondersteuning van jouw collega’s op kantoor.

Continue reading

CONTROL SYSTEMS DEVELOPER

The Control Systems Developer is responsible for planning, organising, controlling, integrating, and completing R&D-projects for the automation control systems within the Innovations Center. Focus will be on the development of PLC/HMI programs of a high degree of complexity, involving process control and interlocking of industrial process controls to field equipment. Assist in the mechanical design by assisting in the selection of electrical instrumentation. Assume responsibility for the installation and performance of complex industrial process control systems in the field.

Continue reading

Parts Sales Assistant

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de verkoop en aanbieding van reserveonderdelen aan de klant. Je hebt administratief je zaken goed op orde en bent technisch voldoende onderlegd om de klanten goed van dienst te kunnen zijn bij hun vragen over onderdelen.

Continue reading

FIELD TECHNICAL SUPPORT ENGINEER (INTERNATIONAAL)

In verband met de groei en verdere ontwikkeling van de organisatie zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze organisatie met een Field Technical Support Engineer.

Continue reading

Junior Accountant

Als Junior Accountant ben je verantwoordelijk voor het beheer van de inkomende facturen, banken, expense reports en de IC boekingen. Daarnaast ondersteun je de Credit Controlller met het beheren van de debiteurenadministratie. In deze actieve ondersteunende rol treed je op als intermediair tussen finance en sales, waarbij je de relatie en de waarde van de klant centraal staat.

Continue reading

Assistant Buyer

De Afdeling Inkoop koopt producten en diensten in voor de assemblage van machines; tevens spareparts conform de bestellingen van klanten. Het is zowel voor de interne als de externe klanten van groot belang dat bestellingen tijdig geplaatst en geleverd zijn. Als Assistant Buyer ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de Adeling Inkoop.

Continue reading

Send your application

Required
Required, Email
Required
Required

Attach your CV