E. info@cpmeurope.nl
click here for our form.
Sales: +31 75 65 12 620
General: +31 75 65 12 611

Job opportunities

JUNIOR APPLICATION ENGINEER (Dutch)

JUNIOR APPLICATION ENGINEER

Als Junior Application Engineer maak je deel uit van een team dat zich richt op de ontwikkelingen op het gebied van procestechniek. In deze rol lever je een belangrijke bijdrage aan proces- en productinnovaties in de veevoer-, recycling- en biobrandstoffenindustrie. Hiertoe werk je nauw samen met o.a. Engineering en Sales Support. Je adviseert (potentiële) klanten middels laboratorium-testen en op termijn ook ‘on-site’.

TECHNICAL SALES ENGINEER

TECHNICAL SALES ENGINEER
(Min 5 years’ EXPERIENCE)

As Technical Sales Engineer you will be contributing to the growth of the company by utilizing extensive product knowledge and a professional sales attitude. You will be part of a dedicated sales team focused on selling through technical expertise and passion for the CPM products. You will report to the General Sales Manager.

Furthermore, you are a pragmatic sales consultant offering customers sound technical advice on CPM-products and applications. Through your passion, technical know-how and customer focus you build long-term relationships with current and new customers. You have a proactive approach and can identify and act on (new) opportunities in the market.

DESIGN ENGINEER

DESIGN ENGINEER

Als Design Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en modificeren van de CPM-machines en –onderdelen, van concept tot realisatie.
Je spart met collega’s binnen de Technical Group (R&D, Equipment Engineering, Process Engineering, Project Engineering en Technical Support) en met de collega’s van Sales en Service over de (markt-) ontwikkelingen en mogelijkheden voor productontwikkeling en -verbetering.
De korte lijnen met de assemblage en met onze leveranciers zorgen voor een snelle terugkoppeling van de gemaakte ontwerpen.
Tevens ondersteun je Assemblage en Service bij het oplossen van complexe technische problemen, zowel tijdens de assemblage in Zaandam als bij machines in het veld.

TECHNICAL SALES ENGINEER

TECHNICAL SALES ENGINEER
(Minimaal 5 jaar ERVARING)

Als Technical Sales Engineer draag je bij aan de groei van het bedrijf door het toepassen van uitgebreide productkennis en een professionele verkoophouding. Je maakt deel uit van een betrokken verkoopteam dat zich richt op verkoop door middel van technische expertise en passie voor de CPM-producten. Je rapporteert aan de General Sales Manager.

Daarnaast, ben je een pragmatisch ingestelde verkoopconsultant die de klant gedegen advies biedt over producten en toepassingen van CPM. Door je passie, technische knowhow en klantgerichtheid bouw je langetermijn-relaties op met bestaande en nieuwe klanten. Je hebt een proactieve aanpak en bent in staat (nieuwe) mogelijkheden in de markt vast te stellen en daar op in te spelen.

Application form
Name: *
Please enter your name
Phonenumber:
Please enter your phonenumber
E-mail: *
Please enter a valid email address
Motivation: *
Please enter your motivation
Your résumé: *
Please send us your resume
Copy letters: * Copy letters: Refresh
Invalid. Please enter the letters again.

Upcoming events

Wasma - Moscow

17 October - 19 October 2017

IAOM - Dubai

22 October - 25 October 2017

Wood-Tec 2017 - Brno

31 October - 3 November 2017

Mokkiten Japan 2017

11 November - 14 November 2017

Why CPM Europe?

  • Lowest operating costs
  • Easy to operate
  • Strong, robust design
  • Lowest maintenance costs
  • Extra low energy consumption
  • Compact and space-saving
  • Most consistent quality of production

CPM Europe B.V.
Rijder 2
1507 DN Zaandam

General: +31 75 65 12 611
Sales: +31 75 65 12 620

E-mail us: Click here