join us. we are constantly looking for talented and dedicated colleagues. browse underneath through our open job opportunities.

STAGE OF AFSTUDEEROPDRACHT: HET OPZETTEN VAN EEN QUALITY MANAGEMENT SYSTEEM!

CPM Europe B.V. (120 medewerkers), gevestigd te Zaandam, is een toonaangevende aanbieder van procesapparatuur en technische oplossingen voor de oliezaden-, diervoeder- en bio-energiemarkt. Wij zijn een zeer succesvolle organisatie in een nichemarkt. De cultuur van de organisatie kan worden omschreven als internationaal, gespecialiseerd, uniek, ambitieus en gedreven. De organisatie is in ontwikkeling en groeiend.


In verband met de sterke groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een stagiaire die ons kan helpen met onze processen, bedrijfsbreed in kaart te brengen en op te nemen in een zogenaamd Quality Management System.

We hebben het over de processen die door alle verschillende afdelingen heen lopen zoals: ‘Sales, Part Sales, Engineering, Process Engineering, Purchasing, Logistics, Assembly, Finance etc. De vraag die centraal staat voor deze opdracht is: “welke processen lopen hier?”.
Er komt bijvoorbeeld een order voor een nieuwe machine binnen, hoe gaat dat? Welke stappen worden er genomen en welke mensen en afdelingen hebben hier mee te maken voordat deze mooie nieuwe machine in de fabriek van de klant staat? En zodra je alle processen hebt vastgelegd, mag je je hoofd breken over hoe het proces moet worden bijgehouden en hoe het moet worden onderhouden. En wat voor een effect dit zou kunnen hebben op ons bedrijf.

Je gaat in het hele bedrijf alle afdelingen over, je gaat heel veel praten en heel veel vastleggen. Als je tools of software wilt gebruiken, dan staan we daar zeker voor open.
Kernwaarden die bij deze opdracht horen zijn: Creativiteit, Doelgerichtheid, Zelfstandigheid, Duurzaamheid, Ondernemend, Ontdekken, Samenwerken en Zekerheid.

Wat krijg je van ons?

 • veel ruimte en flexibiliteit om jouw eigen draai aan jouw werkzaamheden te geven;
 • professionele begeleiding en we zijn ELBHO erkend;
 • veel doorgroeikansen binnen CPM voor na je studie;
 • een gezellige en informele werksfeer en korte lijntjes;
 • Een laptop en een mobiele telefoon;
 • Leuke uitjes en borrels op het werk;
 • En vergoeding van 750 Euro per maand.

Wat neem je mee?
 • Een goede portie zelfstandigheid en creativiteit;
 • sterke communicatieve vaardigheden;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • een beschikbaarheid van minimaal vier (4) volle werkdagen per week.


Lijkt dit je wat of wil je meer weten? Dan willen wij van je horen!
Neem voor meer informatie contact op met Michele van der Zande, HR Adviseur:
06 2929 2586 of email: michele.vd.zande@cpmeurope.nl
 

See all jobs available

Send your application

Required
Required, Email
Required
Required

Attach your CV