join us. we are constantly looking for talented and dedicated colleagues. browse underneath through our open job opportunities.

SALES SUPPORT ENGINEER (full time, Binnendienst)

SALES SUPPORT ENGINEER (full time, Binnendienst)

CPM Europe B.V., gevestigd te Zaandam, is een toonaangevende aanbieder van procesapparatuur en technische oplossingen voor de oliezaden-, diervoeder- en bio-energiemarkt. CPM ontwikkelt, produceert en verkoopt zowel systemen als afzonderlijke productie-units. Het uitgebreide pakket aan machines, waaronder maalsystemen, conditioneringssystemen en korrelpersen, wordt gebruikt bij de verwerking van bulkmaterialen in de biobrandstoffenindustrie, de productie van diervoeding, afval-recycling en energieopwekking – mondiale industrieën die sterk groeien.

CPM is een zeer succesvolle organisatie in een nichemarkt. De cultuur kan worden vergeleken met die van een familiebedrijf en wordt omschreven als internationaal, gespecialiseerd, uniek, ambitieus en gedreven. In verband met de groei en verdere ontwikkeling van de organisatie zijn wij op zoek naar een Sales Support Engineer.

Functieomschrijving
In de functie van Sales Support Engineer ondersteun je de Area Sales Managers en agenten op een pro-active manier bij het verkooptraject. Je bereidt offertes voor, selecteert de equipment of systeemopzet, voert calculaties uit en hebt waar nodig direct contact met klanten.  Je verzorgt de orderbevestigingen en bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. Je spart intern en met agenten over de klantwens en de producten die CPM kan leveren. Je bezoekt incidenteel klanten en neemt deel aan (internationale) beurzen.

Functie-eisen
De Sales Support Engineer:

•    Je hebt minimaal een afgeronde MTS opleiding, richting werktuigbouwkunde, eventueel aangevuld met een commerciële opleiding.
•    Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijbijkbare functie, bij voorkeur binnen een internationale en een technische organisatie.
•    Je bent communicatief vaardig en fungeert als spil met commercieel gevoel tussen interne en externe klanten.
•    Je spreekt vloeiend Engels, Nederlands en bij voorkeur Frans.  
•    Je werkt zelfstandig en handelt op een pro-actieve manier richting collega’s en agenten.
•    Je kunt goed samenwerken met andere afdelingen en disciplines.

Wij bieden
Wij bieden je als Sales Support Engineer een uitdagende, veelzijdige functie in een internationale organisatie. Je maakt deel uit van een team van enthousiaste collega’s in een succesvol bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

  • uitstekend salaris
  • een uitdagende functie met een hoge graad van verantwoordelijkheid
  • 27 vakantiedagen
  • 50% bijdrage pensioenpremie            
  • 13 ATV-dagen
  • CAO Metalektro

Aanvullende informatie
Voor meer informatie over CPM Europe (www.cpmeurope.nl) of deze functie kun je contact opnemen met Fazia Hussainali, telefoonnummer 075-6512711. Met belangstelling zien wij je CV en motivatie via fazia.hussainali@cpmeurope.nl tegemoet.

Lees hier onze Privacy Statement voor sollicitanten.

See all jobs available

Send your application

Required
Required, Email
Required
Required

Attach your CV