join us. we are constantly looking for talented and dedicated colleagues. browse underneath through our open job opportunities.

Purchasing Manager

CPM Europe B.V. (110 medewerkers), gevestigd te Zaandam, is een toonaangevende aanbieder van procesapparatuur en technische oplossingen voor de oliezaden-, diervoeder- en bio-energiemarkt. CPM ontwikkelt, produceert en verkoopt zowel systemen als afzonderlijke productie-units. Het uitgebreide pakket aan machines, waaronder maalsystemen, conditioneringssystemen en korrelpersen, wordt gebruikt bij de verwerking van bulkmaterialen in de biobrandstoffenindustrie, de productie van diervoeding, afval-recycling en energieopwekking – mondiale industrieën die sterk groeien.

CPM is een zeer succesvolle organisatie in een nichemarkt. De cultuur van de organisatie kan worden omschreven als internationaal, gespecialiseerd, uniek, ambitieus en gedreven. Voor onze afdeling inkoop zijn wij op zoek naar een gedreven Purchasing Manager.


PROFIEL FUNCTIE

Als Purchasing Manager stuur je de inkoopafdeling met 6 medewerkers aan en zorg je voor de juiste teamspirit en optimaal teamresultaat. De Purchasing Manager brengt verder structuur aan in de inkooporganisatie (operationeel en tactisch/strategisch) en vindt creatieve oplossingen voor operationele uitdagingen die verdere groei met zich meebrengt. Onder deze brede rol valt bijvoorbeeld inkoopplanning, leveranciersselectie, performance, availability, efficiency, alles optimaal afgestemd op de vraag. De Purchasing Manager zorgt voor de juiste balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie. Verder stuurt de Purchasing Manager op KPI’s en verbetert hij/zij rapportagesystemen om performance inzichtelijk te maken. De Purchasing Manager brengt goede werkrelaties tot stand met leveranciers om naleving van KPI's te stimuleren en prestaties te beheren, maar ook om samen te werken aan betere manieren van werken.

In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Operations Manager.


Profiel kandidaat

Om deze functie succesvol te kunnen uitoefenen, beschik je over HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een inkoopfunctie en beschikt bij voorkeur over leidinggevende ervaring. Je hebt ervaring in een technische omgeving, ervaring in de machinebouw is een pre. Als persoon sta je open voor anderen en opereer je respectvol. Je bent communicatief sterk en krijgt zaken gedaan. Tevens ben je enthousiast, dynamisch en gedreven. Enerzijds ben je sterk in het aanbrengen van structuren, anderzijds ben je flexibel en begrijp je dat de wereld van het zakendoen niet zwart-wit is. Daarnaast beschik je over een natuurlijke drang om te verbeteren, over verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een zelfstarter. Je beheerst de Engelse taal. Tot slot woon je op bereisbare afstand van Zaandam.


Sollicitatie

Stuur je CV met brief naar fazia.hussainali@cpmeurope.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Fazia Hussainali, HR-Manager op telefoonnummer 075-6512711. Kijk ook op onze website www.cpmeurope.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd

Lees hier onze Privacy Statement voor sollicitanten.

See all jobs available

Send your application

Required
Required, Email
Required
Required

Attach your CV