join us. we are constantly looking for talented and dedicated colleagues. browse underneath through our open job opportunities.

Junior Buyer

CPM Europe B.V. (100 medewerkers), gevestigd te Zaandam, is een toonaangevende aanbieder van procesapparatuur en technische oplossingen voor de oliezaden-, diervoeder- en bio-energiemarkt. CPM ontwikkelt, produceert en verkoopt zowel systemen als afzonderlijke productie-units. Het uitgebreide pakket aan machines, waaronder maalsystemen, conditioneringssystemen en korrelpersen, wordt gebruikt bij de verwerking van bulkmaterialen in de biobrandstoffenindustrie, de productie van diervoeding, afval-recycling en energieopwekking – mondiale industrieën die sterk groeien.

CPM is een zeer succesvolle organisatie in een nichemarkt. De cultuur van de organisatie kan worden omschreven als internationaal, gespecialiseerd, uniek, ambitieus en gedreven. Ter uitbreiding van onze afdeling inkoop zijn wij op zoek naar een Junior Buyer.

Profiel functie
Je gaat starten op de operationele inkoop zodat je een goed beeld krjjgt van de (inkoop)processen. Vervolgens ga je mede vorm geven om de inkoopprocessen verder te automatiseren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop van projectorders (waaronder maakdelen), componenten en technische materialen. Je onderhoudt veelvuldig contact met leveranciers en bewaakt daarbij de overeengekomen condities als kwaliteit, prijzen en leveringstijden. Je bouwt mee aan een professioneel internationaal leveranciersbestand dat door optimale inkoopcondities bijdraagt aan het algemene bedrijfsresultaat. Je houdt de marktontwikkelingen goed in de gaten en je hebt hier regelmatig contact over met leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele inkoop en je bewaakt de inkooporders.

Je hebt sterke afffiniteit met IT en ERP systemen en samen met je collega’s kom je me ideeën over hoe (operationele) processen verder geautomatiseerd kunnen worden. Dit alles vraagt om een planmatige aanpak maar ook om flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Uiteraard kun je terugvallen op alle ondersteuning van jouw collega’s op het hoofdkantoor in Zaandam. Je rapporteert aan de Purchasing Manager.

Profiel kandidaat
Om deze functie succesvol te kunnen uitoefenen, beschik je over een HBO werk- en denkniveau richting logistiek, inkoop of bedrijfskunde. Als persoon sta je open voor anderen en opereer je respectvol. Je bent communicatief sterk en krijgt zaken gedaan. Tevens ben je enthousiast, dynamisch en gedreven. Enerzijds ben je sterk in het aanbrengen van structuren, anderzijds ben je flexibel en begrijp je dat de zakenwereld niet zwart-wit is. Daarnaast beschik je over een natuurlijke drang om te verbeteren, over verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een zelfstarter. Je beheerst de Engelse taal. Tot slot woon je op bereisbare afstand van Zaandam.

Wij bieden je
Wij bieden je als Junior Technical Buyer een uidagende functie in een successvolle, internationale organisatie. Je maakt deel uit van een team van enthousiaste collega’s, die een passie hebben voor techniek en onze CPM-producten.

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitstekend salaris              
  • Een uitdagende functie met een hoge graad van verantwoordelijkheid
  • 27 vakantiedagen                
  • 50% bijdrage pensioenpremie            
  • 13 ATV-dagen                 
  • CAO Metalektro
Je reactie
Voor meer informatie over CPM Europe (www.cpmeurope.nl) of deze functie kun je contact opnemen met Fazia Hussainali, telefoonnummer 075-6512695. Indien je belangstelling hebt voor deze vacature, zien wij graag je CV en motivatie via fazia.hussainali@cpmeurope.nl tegemoet.

Lees hier onze Privacy Statement voor sollicitanten.

See all jobs available

Send your application

Required
Required, Email
Required
Required

Attach your CV