join us. we are constantly looking for talented and dedicated colleagues. browse underneath through our open job opportunities.

EQUIPMENT SALES MANAGER (Min. 5 years’ EXPERIENCE)

CPM Europe B.V. (120 medewerkers), gevestigd te Zaandam, is een toonaangevende aanbieder van procesapparatuur en technische oplossingen voor de oliezaden-, diervoeder- en bio-energiemarkt. CPM Europe ontwikkelt, produceert en verkoopt zowel systemen als afzonderlijke productie-units. Het uitgebreide pakket aan machines, waaronder maalsystemen, conditioneringssystemen en korrelpersen, wordt gebruikt bij de verwerking van bulkmaterialen in de biobrandstoffenindustrie, de productie van diervoeding, afval-recycling en energieopwekking – mondiale industrieën die sterk groeien.

CPM Europe is een zeer succesvolle organisatie in een nichemarkt. De cultuur van de organisatie kan worden omschreven als internationaal, gespecialiseerd, uniek, ambitieus en gedreven. Ter uitbreiding van onze Salesafdeling zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven Equipment Sales Manager.

Equipment Sales Manager
Je bent als Equipment Sales Manager verantwoordelijk voor equipment sales in jouw regio. Enerzijds rechtstreeks bij klanten door je eigen inspanningen en anderzijds door de samenwerking met agenten/distributeurs. Voor hen ben je een pragmatische business partner die hen in sales begeleidt en ondersteunt. Kortom: in deze rol heb je altijd impact bij klanten. Door een gedegen technische kennis en kennis van de applicaties word je door iedereen als serieuze gesprekspartner gezien. Je werkt vanuit een sterke, commerciële visie vertaald in een goed doortimmerd sales- en accountplan. Door jouw inzet en betrokken persoonlijkheid realiseer je langdurige relaties met jouw klanten. Keer op keer ontdek je nieuwe mogelijkheden, ook bij toekomstige klanten. Je onderzoekt internationale markten, definieert trends en acquireert vervolgens succesvol. Je zult regelmatig onderweg zijn en je hebt de mogelijkheid vanuit huis te werken. Uiteraard kun je terugvallen op alle ondersteuning van jouw collega’s op kantoor.

Requirements
De Equipment Sales Manager:

 • Heeft een afgeronde HBO-opleiding, richting WTB, bij voorkeur aangevuld met commerciële trainingen.
 • Heeft minimaal 5 jaar (internationale) sales ervaring met de verkoop van kapitaalgoederen.
 • Ervaring met machines in de procesindustrie is een pre.
 • Heeft ervaring met control systemen en kan de klant adviseren.
 • Is bereid om te reizen (40% van je tijd).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
Wij bieden je:
Een uitdagende baan en een prettige werksfeer in een internationale setting. Tevens aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:
 • Uitstekend salaris                
 • Een uitdagende functie
 • 27 vakantiedagen                
 • 50% bijdrage pensioenpremie            
 • 13 ATV-dagen                    
 • CAO Metalektro
Sollicitatie
Stuur je CV met brief naar fazia.hussainali@cpmeurope.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Fazia Hussainali, HR-Manager op telefoonnummer +31 (0)75 6512 695. Kijk ook op onze website www.cpmeurope.nl.

Lees hier onze Privacy Statement voor sollicitanten.

See all jobs available

Send your application

Required
Required, Email
Required
Required

Attach your CV